این عمر لعنه الله علیه بود که متعه رو حرام اعلام کرد اگه این حرام زاده نبود الان زنا و استمنا به این حد نمیرسید
این عمر لعنه الله علیه بود که متعه رو حرام اعلام کرد اگه این حرام زاده نبود الان زنا و استمنا به این حد نمیرسید
در علقمه فریاد زد بسم الله
نقش سر بندش نام اباعبد الله
میرود آب رساند به حرم می گوید
ذكر لا حول ولا قوه الا بالله
hamid reza (چهارشنبه 22 خرداد 92),mahdi11 (پنجشنبه 31 مرداد 92),Yaser.76 (یکشنبه 26 خرداد 92)
کوچه های غربت و قحطی یک مرد بود.......
خانه مان در غارتِ،بی غیرتی نامرد بود.......
اشک ما نذر روضه ی زهراست (سلام الله علیها).......
چادر خاکی شروع کربلاست .......
یا علی بن ابی طالب (صلوات الله و سلام علیهما)
mahdi11 (شنبه 17 آبان 93),mohammad ashrafi (چهارشنبه 22 خرداد 92),Yaser.76 (یکشنبه 26 خرداد 92)
یکی از دلایل این کارش هم می خواست دشمن اهل بیت زیاد بشه.
hamid reza (چهارشنبه 22 خرداد 92),J.MOGHADAM (پنجشنبه 23 خرداد 92),mahdi11 (چهارشنبه 05 تیر 92),Yaser.76 (یکشنبه 26 خرداد 92)
اگه متعه رو حرام نمیکرد اووون ملعوووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووون که الان هیشکی مشکلی نداشتو خیلی از مشکلات حل میشد..
![]()
اللهم العن الجبت و طاغوت و...
hamid reza (چهارشنبه 22 خرداد 92),mahdi11 (پنجشنبه 31 مرداد 92),Yaser.76 (یکشنبه 26 خرداد 92)
امیرالمومنین علی(ع) فرمودند : اگر عمر سبقت نمىجست و ازدواج موقت را تحریم نمى نمود، احدى زنا نمىکرد مگر افرادى که سرشتشان منحرف است.
در روایتی دیگر آمده روزی شخصی که استمنا کرده بود را نزد امیر المومنین آوردند آن حضرت به قدری عصبانی شدند که چنان بر دست آن فرد زدند که دستش سرخ شده بود وسپس دستور دادند از بیت المال به او زنی بدهند
منبع : مکارم الخلاق
mahdi11 (پنجشنبه 31 مرداد 92),mohammad ashrafi (یکشنبه 09 تیر 92),حسین (یکشنبه 26 خرداد 92),Yaser.76 (یکشنبه 26 خرداد 92)
mahdi11 (جمعه 13 تیر 93)
اینکه عمر یک حروم زاده ملعون است، که شکی در آن نیست.اما آقای mohammad ashrafi اگر کسی می خواهد مشکلش به طور کامل رفع شود باید با واسطه یا بی واسطه به پدر و مادرش
بگوید که من این مشکل را دارم و حالا شما یک زن موقت یا همیشگی برای من بگیرید. اگر نتواستید این راه حل را اجرایی کنید،سعی کنید همیشه با وضو باشید و هیچ گاه از اهل بیت جدا
نشوید.
آمده ام دنیا برای علی (ص)
تا بگویم لعن به دشمن علی (ص)
J.MOGHADAM (دوشنبه 10 تیر 92),mahdi11 (سه شنبه 01 تیر 95)
داش یاسر گلم من که الحمدالله دچار این مشکل نشدم ولی حرفم اینه کسی که این مشکل رو داره به دلیل جامعه امروزی نمیتونه ازدواج موقت داشته باشه