احادیث اهل بیت فرهنگ ساز هستند
نمی*توان ادعای فرهنگ شیعه کرد و از روایات شیعه دور ماند هیچگاه جامعه شیعی بر اساس تعالیم اهل بیت شکل نمی*گیرد الا اینکه در تمام اقشار جامعه احادیث اهل بیت منتشر باشد. ساختن فرهنگ و پیروزی در مقابل تهاجمات فرهنگی و بیرون رفت از چالش*های فرهنگی خیالی بیش نیست، الا اینکه جامعه سیراب از احادیث نورانی اهل بیت شود.

به راستی چگونه می*توان امر به معروف کرد؟ در حالی که معروف که همان سنت پیامبر و سنت اهل بیت باشد در جامعه ما منزوی و ناشناخته است؟ چگونه می*توان «مد و لباس*هایی با مدل*های مبتنی بر فرهنگ بیگانه را در جامعه نداشت در حالی که فرهنگ ما را روایات اهل بیت نمی*سازد. رسانه*های مختلفی فرهنگ جامعه را می*سازند که دورترین*ها نسبت به اهل بیت هستند. اگر این رسانه*ها دشمن اهل بیت نباشند. هیچ گاه نمی*توان در جامعه*ای اسلامی حجاب را نهادینه کرد الا اینکه ابتدا آبشخور تفکر افراد جامعه کتاب*های ناب و بدون التقاط شیعی باشد. کتاب*های نابی که آراء شخصی و آراء غیر حدیثی در آن وراد نشده باشد و...

آری حرم عبد العظیم الحسنی شعاعی از حرم نورانی حضرت سید الشهدا است. اما ای کاش با تامل در روایات ائمه طاهرین؛ خویش را در معرض این نور قدسی و فیض الهی قرار دهیم. نوری که برای فرهنگ جامعه امروز ما به منزله آب حیات است و اگر خورشید بتابد و کسی در سایه بایستد و از فیض خورشید محروم بماند خورشید عالم تاب مقصرنخواهد بود .