توليد شپش
و اكل التين يقمل منه الجسد اذا دمن عليه.
خوردن انجير توليد شپش ميكند هر گاه گنديده باشد.
تمام خواص و فوايدى كه براى ميوهها گفته و نوشتهاند در مورد ميوههاى تازه و سالم است ميوههاى پير فاقد خاصيت و ويتاميناند بخصوص اگر گنديده باشند كه لانه انواع ميكربها و مرضها است، اصولا تمام خوراكىهاى فاسد و گنديده حامل و ناقل ميكربها هستند ولى با اين فرق كه خوراكىهاى گوشتى و چربىدار يكنوع انقلاب و بهم خوردگى در شكم ايجاد ميكنند كه همان مايه استفراغ، قى يا اسهال مىشود و اگر بيمار از اين دو حالت جان بدر ببرد بسلامتى اميدوارتر است و ديگر خطر تسلط و نفوذ ميكربها براى او نيست.
ولى ميوهها و سبزيجات اين اضطراب و انقلاب را در مزاج ايجاد نميكنند در نتيجه فرصت خوبى بدست ميكربها ميدهند بنا بر اين حتى الامكان بايد از ميوههاى تازه و جوان استفاده كرد.
ميوهها را جز در موقع خوردن نشوئيد زيرا در طبيعت براى اينكه ميوههاى شما تا مدتى سالم بماند بامر خالق طبيعت روى آنها سم پاشى شده و بعضى چرب و بعض ديگر پوششهاى پنبهاى و غيره روى آنها كشيده شده تا از نفوذ هوا و ميكربهاى خارجى محفوظ بمانند شستن و پاك كردن آنها جز در وقت خوردن صلاح نيست و شما هم اگر مايليد كه بهتر و بيشتر ميوهها را تازه نگهدارى كنيد آنها را بروغنجات بيالائيد و به را لاى پنبه نگهدارى كنيد
اللهم العن الجبت و طاغوت و...