وهابیت امروز یکی از نتایج اقدامات معاویه است


ما وجود وهابیت امروز در نقاط مختلف جهان اسلام و کشته شدن مسلمانان توسط ایشان به بهانه شرک و بت پرستی را نتیجه تاثیرات سیاست*های معاویه و بدعت*های معاویه می*دانیم. سیاست*های معاویه به حدی اسلام را وارونه کرده است که امروز وهابیت به راحتی به نام اسلام تیشه بر ریشه اسلام می*زند لذا وهابیت امروز نتیجه اسلام وارونه اموی است.

یکی از تاثیرات سیاست سب معاویه به وجود آمدن نسلی است که توان قبول کردن حق را نداشتند چرا که قلب ایشان مالامال از حب و دوستی باطل شده و دشمنی با حق را ناخودآگاه سرلوحه خویش قرار داده بودند. «أُشْرِبُوا فِی قُلُوبِهِمُ الْعِجْلَ بِکُفْرِهِمْ أَیْ أَحَبُّوا الْعِجْلَ حَتَّى عَبَدُوه»؛ ‏آن قدر حب و دوستی «گوساله» در مرتدین بنی اسرائیل زیاد بود که این حب منجر به عبادت گوساله شد (7).

لذا امروز وهابیت بیشترین دفاع را از معاویه می*کند با اینکه او کسی است که بزرگترین بدعت*ها را در دین گذاشت و اعمال او به هیچ وجه قابل توجیه و قبول نیست.

پی نوشت*ها:
1. ادوار فقه ( فارسی ) - محمود الشهابی الخراسانی - ج 3 - ص 208 – 209.
2. تأویل‏الآیات‏الظاهرة 550 - سورة الزخرف و ما فیها من الآیات فی
3. الأمالی (للمفید) - ترجمه استاد ولى - متن 348 - مجلس سى و ششم - شنبه دهم رمضان المبارک 410.
4. چکیده اندیشه*ها (فارسی) - الدکتور محمد التیجانی - صص 119 – 120.
5. زینی دحلان مکی شافعی - الدررالسنیه فی الرد علی الوهابیه - ص 28.
6. زینی دحلان مکی شافعی - الدررالسنیه فی الرد علی الوهابیه - ص 28.
7. بحارالأنوار 9 186 - باب 1- احتجاج الله تعالى على أرباب الملل المختلفة فی القرآن الکریم - ص 2.