سید الکریم حسنی از منتظران حضرت حجت (عج) است
حضرت سید الکریم حسنی همچنانکه امام زمان خویش را شناخت و تابع آراء واهوا نشد و فقط و فقط دینش را از امام خویش اخذ کرد، همواره منتظر ظهور بود به گونه*اي كه همواره از منتظران فرج آل محمد صلوات الله علیهم به حساب می*آيد.
ایشان به نزد امام جواد علیه السلام مشرف می شود و خطاب به آن امام همام می*گوید: «من امید دارم که شما همان قیام کننده از آل محمد باشید که زمین را پر از عدل و داد می کند» امام جواد علیه السلام می فرمایند :«همه ما اهل بیت قیام کننده به امر خدا هستیم، اما آن قیام کننده که زمین را از لوث وجود کفار پاک می کند من نیستم. او کسی است که ولادتش مخفی است و از نگاه شیعیان غایب است و حرام است بر شیعیان که نام او راببرند او هم نام رسول خدا ست و کنیه اش کنیه رسول خداست .... »(9)
زیارت عبدالعظيم، زیارت کربلا است
آری او که عارف به امام زمان خويش، فقیه در علوم اهل بیت، محدثی جلیل القدر و یاری کننده امام زمانش بود، آنچنان شأن و مقامی نزد اهل بیت يافت که عقل از درک و فهم آن عاجز است؛ به راستي چه مقام و منزلتی بالاتر از اینکه زائرش را خداوند همانند زائر اباعبد الله الحسین مي*نگرد(10) و به او ثواب زیارت امام حسین علیه السلام را می دهد، اگر این است مرتبه و عظمت شأن زائر حضرت عبد العظیم حسنی، پس خود او چه جایگاه رفیعی نزد خداوند متعال دارد؟ این جاست که عقل و درک ما از فهم آن شأن عاجز است.
درک ما و فهم ما با همه عجزش به کمک روایات این را می تواند بفهمد که حضرت عبد العظیم به این مرتبه نرسید مگر با شناخت امام زمانش و اطاعت از او. گویی این قضیه دو بخش دارد يكي اينكه هرکس بمیرد و امام زمان خویش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است و ديگري اين*كه هر کس از امام خویش اخذ معارف دین نکند مشرک است.
پس هرکس که امام زمانش را بشناسد و تنها از امام زمانش کسب فیض و یادگیری نماید به مانند عبدالعظیم حسنی در بلندای هستی پرواز خواهد کرد؛ به قدري بلند پرواز خواهد کرد که زائرش مقام زائر امام حسین را خواهد داشت و به قدري علو شأن خواهد یافت که عقل و درک ما از فهمیدن مقامش عاجز است. کما اینکه امام صادق علیه السلام فرمودند: «بالدرایات للروایات یعلو المومن الی اقصی درجات الایمان»؛ به وسیله درایت و فهمیدن روایات اهل بیت مومن به بالاترین درجات ایمان می رسد. (11)
چه خوب است ما هم مانند او امام شناس شویم و از مرگ جاهلیت به دور باشیم و در یک کلمه مانند او یار امام عصر خویش و منتظر ظهور او شویم به نحوی که از امام زمان خطاب به ما نیز این کلام به گوش برسد که «انت ولینا حقا».
پی نوشت ها:
1. الكافي/ جلد 1/ صفحه 377
2. توحید/ صفحه 81/ باب 2/ حديث 37
3. مستدرک الوسائل/ کتاب صفات قاضی
4. توحید/ صفحه 81/ باب 2/ حديث 37
5. الكافي/ جلد1/ صفحه 376/ باب من مات و ليس له إمام من أئمة ...
6. سوره قصص/ آيه 50
7. بحارالأنوار/ باب وجوب معرفة الإمام
8. توحید/ صفحه 81/ باب 2/ حديث 37
9. عصر الظهور/ الشيخ علي الكوراني العاملي/ صفحه 281
10. ثواب الاعمال/ صفحه 99
11. معانی الاخبار/ باب 1/ حديث 1
به نقل از :
http://snn.ir/news-13910612050.aspx