بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
بله، خدا مهربان هست. ولی مهربان بودن خدا، با مهربان بودن مخلوقات فرق می کنه.بالاخره خدا مهربون هست یا نیست ؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
بله، خدا مهربان هست. ولی مهربان بودن خدا، با مهربان بودن مخلوقات فرق می کنه.بالاخره خدا مهربون هست یا نیست ؟؟؟
وقتی می گی مهربونه یعنی صفت داره دیگه مثل اون آقاههنوشته اصلی توسط AmirHossein
بر فرض هم که قرق داشته باشه ؛ چه فایده لی داره ؟؟؟
راستی چه عجب از این ورا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بر همه عایشه های امروز لعنت
خدا با انسان ها فرق میکن ولی مهربونیش.....![]()
آقا ببخش بس که سرم گرم زندگیست,کمتر دلم برای شما تنگ میشود...
بسم الله الرحمن الرحیم
درسته، وقتی می گم مربونه یعنی برای خدا صفت قائل شدم ولی مهربونی خدا با مربونی اون آقاهه فرق می کنه. شما می تونید بگید که مثلا اون آقاهه چقدر مهربونه ولی در مورد خدا هم می تونید بگید؟!!!وقتی می گی مهربونه یعنی صفت داره دیگه مثل اون آقاهه
آفرین،بر فرض هم که فرق داشته باشه ؛ چه فایده ای داره ؟؟؟![]()
فایدش به اینه که شاید صفات خدا عین ذات خدا باشه. مثلا اگر قبول کنیم که صفت علم خدا عین ذات خداست، اونوقت دیگه می شه در مورد کمیت علم خدا حرف زد؟!!![]()
جای شما خالی، رفته بودم زیارت امام رضا (ع). برای شما و همه افراد این سایت هم دعا کردم.راستی چه عجب از این ورا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
دوستمون راست میگن اگه ما قایل به 1 وجود باشیم
اما طبق روایات صحیحه از صادقین
دو نوع وجود هست
1 وجود خالق(یا همون لیس کمثله شی که هیچ صفتی از مخلوق در او نیست و بالعکس)
2 وجود مخلوقات که اعتباری و قایم به ذات خداست لذا اگر الله اراده کند مخلوق را معدوم کند.
]قال رسول الله صلی الله علیه و آله:
شیعتنا جزء منا یسووهم ما یسوءنا و یسرهم ما یسرنا
فمن اراد احدا منا فلیقصدهم فانهم الذی منه یوصل الینا.
شیعیان ما جزئی از ما هستند ناراحتشان میکند آنچه ناراحتمان میکند و خوشحالشان میکند آنچه خوشحالمان میکند.