پس نظر کی مهمه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پس نظر کی مهمه؟
خب پس ملاک هم پیدا شد
چه قدر هم قشنگ پیداشد
ملاک نظر من و شما اونا اون یکیا نیست
به قول حمید رضا باید ببینیم نظر امام زمان چیه
فالحق ما رضیتموه و الباطل ما سخطتموه
خب نظر معصوم چیه آقا حامد؟
فکر کنم روایات در پست های گذشته اومده
بگید به نظر امام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تو محرم.......
دقت کردین این بحث تا به حال ازش3909 بار بازدید شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
بازدید که مهم نیست پستا مهمه
در هر صورت جالب بوده
اره
خوب بود
خب دیگه................
راستی این تاپیک کی شروع کرده بود؟؟؟؟
ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممن!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب مجرم پیدا کردم
حالا که شما شروع کردی یه لطفی به همه بکن
روایت ها در مورد موسیقی جدا کن تو اخرین پست بذار
یا یه نتیجه گیری از این همه پست هایی که گذاشته شده انجام بده تا اخر کار معلوم بشه چی گفته شده و چش باید گفته بشه
ممنون محمد جان
این همه رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه
شوخی کردم دستت درد نکنه که این موضوع رو شروع کردی
خب آقا محمد بسم الله منم کمکت می کنم چیزی رو که حامد می خواد آماده کنیم!
اولیش رو من میزارم!!
بازم به اقا مصطفی
ال الامام الصّادق - عليه السّلام - : لا يَحِلُّ بيعُ الغِناء و لا شِراءُه و استماعُه نفاقٌ و تعليمهُ كُفر.
امام صادق - عليه السّلام - فرمودند: خريد و فروش (آلات) غناء و ساز وآواز حلال نيست و گوش دادن به آن، نفاق و دوروئي و آموزش دادنش، كفر و بي ديني است.«دعائم الاسلام، ج 2، ص 209»
از روایت بالا نتیجه می گیریم موسیقی ایمان را از کف می برد!!!!!
آقا محمد بهتره کمک بنده کنید و روایات موسیقی رو جمع بندی کنید
من اول سایت یه سوال پرسیدم که هیچ کس جواب نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اولین سوال...............آخر جوابشو خود خودم پیدا کردم!
دوستان یک مسئله:همه جواب مرا لطفا بدید.من در مورد رقص هم به نتیجه ای رسیده ام اگر مایلید بگویم؟
بله
نهج البلاغه نوف بكالى گويد شبى از شبها ناظر حال امير مؤمنان على عليه السّلام بودم كه از بستر خواب برخاست نگاهى بستارگان نمود سپس فرمود: اى نوف خوابى يا بيدار؟ عرض كردم بيدارم يا على فرمود اى نوف خوشا بحال سبكباران و پارسايان دردنيا و شيفتگان آخرت آنان قومى هستند كه زمين را فرش و خاك را بستر و آب را نوشيدنى گوارا قرآن را شعار دائمى خود قرار داده و بدعاء و گفتگوى با حق دل بسته و مسيحوار دنيا را از خود جدا و خود را از دنيا جدا نمودهاند.
اى نوف داود پيغمبر صلّى اللَّه عليه و آله در چنين ساعتى از شب بود كه براى دعا برخاست و گفت عجب ساعتى است كه هر كس در چنين ساعتى از خداى خود چيزى بخواهد دعايش مستجاب مىشود مگر اينكه تحصيلدار مالياتى سلطان ستمگرى باشد و يا رياست خواه و يا نگهبان ستمگران باشد و يا بشغل ساز و آواز و رقص باشد و ديگران را با اين اعمال بطرف فحشاء و فساد سوق دهد.
علامه مجلسی(ره):از کارهای دومی لعنة الله علیه: آنكه غنا ميكنند، و ذكر را به تصنيفها برميگردانند! و در ميان آن اشعار عاشقانه و ملحدانه بنغمه و ترانه ميخوانند، و اين باجتماع علماى ما (شيعه) حرام است. چنانچه دانستى در باب غنا، قطع نظر از اعمال شنيعهاى كه در ضمن آن ميكنند از دست بر دست زدن به نغمه كه خدا در قرآن مذمّت فرموده است، و رقص كردن «1» شرعا مذموم است و عقل همه كس حكم به قباحت آن ميكند.
در ضمن همیشه اثریت بر گمراهی است .
پس هیچ ربطی ندارد که همه این کاررا انجام می دهند حلال باشد
نتیجه خوبی ولی یه سوال وضوش چیه
فکر کنم هنگامی که داره سه فاز رو میگیره برا رقص میشه وضوش
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص أَنْهَاكُمْ عَنِ الزَّفْنِ ؛. حضرت صادق –ع- در روایتی از پیامبر –ص – نقل می کند که آن حضرت فرمود : من شما را از رقص نهی می کنم . (الكافي 6 432 باب الغناء ..... ص : 431)
در این روایت لغت الزفن به معنای رقص ترجمه شده می توانید در سی دی گنجینه این لغت را جستجو کنید حمید جانم!!!!!!
نه...........................................
بهتره این حرف این طوری اصلاحش کنیم
اذان اجازه پروردگار برای عبادت است بعد از اذان شما اجازه دارید وارد عبادت با خداوند شویید قبل از اذان این اجازه وجود ندارد --در مورد نماز های واجب --اذان شیطان هم در وازه ورود به عبادت شیطان است رقص یکی از مصادیق شیطان است عبادت شیطان فقط به رقص نیست فحشا و گناهان بزرگ و کوچک وووووو همه عبادت شیطان است لذا موسیقی شروع گمراهی های مخفی است -والله یعلم ونحن لا نعلم -
رقص را نمیدانم ولی میدونم که اگر موسیقی باعث ایجاد یه حس یا تحریک شهوت بشه حرامه.آهنگ رپ کلا بی برو برگرد حرامه.