در مورد حجامت مطالب زیادی هست انشا الله خواهم آورد..
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد حجامت مطالب زیادی هست انشا الله خواهم آورد..
اولا چرا خودت حجامت نمی کنی!!!!!!!!!
دوما بعضی از مطالبی که زدی اصلا روایت نیست دقت کن بعضی از اونها شرح ها و اضافاتی هست که مترجم اضافه کرده
سومااگه سعی کنی مطالب را با عربیش بزنی بهتره
مثلا مینا دندان در روایت نیست
با تشکر از جناب آقای مقدم
خواهش میکنم.
اولا شما از کجا میدونی حجامت میکنم یا نه؟
دوما خودم هم میدونستم روات نیست چون جالب بود گاشتم..!
سوما عربیشم خواهم گذاشت
باتشکر از شما دوست عزیز!!
حجامت
فإذا اردت الحجامة فليكن في اثنى عشر ليلة من الهلال الى ...
چون خواستى حجامت كنى وقت آن را از دوازدهم ماه تا پانزدهم قرار بده و در بيرون از اين چهار روز حجامت نكن مگر از آن ناچار شوى زيرا خون با نقصان و زيادتى ماه كم و زياد مىشود.
در چه سنى؟
و لتكن الحجامة بقدر ما يمضى من السنين ابن عشرين سنة الى ...
كسى كه در مرحله بيست سالگى است هر بيست روز يك مرتبه و سى ساله هر سى روز يك بار چهل ساله هر چهل روز خلاصه هر كس بر حسب سنش بترتيب مذكور حجامت كند.
يكى از بهترين معالجات طبيعى حجامت و فصد است كه در قديم معمول و امروزه متأسفانه متروك شده است.
اوايلى كه نداى مخالفت با حجامت در كشور ما برپا شد جوانانى را كه تحت تأثير افكار غلط و تبليغات اروپائى واقع شده بودند بسيار ميديديم كه خون بدن خود را از هر دريدگى و جراحت كه جريان مىيافت مىبلعيدند.
طب قديم عمده علت امراض را فساد خون ميدانست و از اين جهت بدفع خون بسيار اهميت ميداد خوشبختانه اخيرا در كشورهاى مترقى خون گرفتن در رديف بهترين معالجات در آمده است و يك قسمت بيماريهاى عفونى را با خون گرفتن و زالو انداختن درمان ميكنند.
از كدام رگ؟
و اعلم ان الحجامة تؤخذ دمها من صغار العروق المبثوثة في اللحم الى ...
خونى را كه حجامت بيرون مىآورد از رگهاى كوچكى است كه در ميان گوشت پنهان ميباشد شاهد اين مطلب آنست كه بر خلاف فصد ايجاد ضعف نميكند.
از كجاها؟
حجامة النقرة تنفع من ثقل الرأس و حجامة الاخدعين تخفف عن الرأس و الوجه و العينين الى ...
حجامت در گودى پس گردن در مورد سنگينى سر مفيد است.
چپ چشمى
و اكل الاترج بالليل يقلب العين و يوجب الحول.
خوردن ترنج در شب چشم را چپ و احول ميكند.
حجامت درد ناکیه
اصلا خون نمیاد
برای سر درد ها و سر گیجه ها خیلی خوبه
برای کسایی هم که کم اشتها هستند یا رشد کمی دارند موثر است
بازم می گم کاش اقای مقدم توی پست های دیگه فعال بود!!
ای کاش!!
چشششششششششششششششششششششششش ششششششششششششششششششششششششش شششششم
باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااششششششششششششششششششششش ششههههههههههههههههههههههه هههههههههه
میامممممممممممم
در باره غذا
زمين پاكيزه
و اعلم ان الجسد بمنزلة الارض الطيبة متى تعوهدت بالعمارة و السقى من حيث لا يزداد في الماء فتغرق و لا ينقص منه فتعطش دامت عمارتها و كثر ربعها و زكى زرعها و ان تغوفل عنها فسدت و لم ينبت فيها العشب.
بدان كه بدن آدميزاد بمنزله زمين پاكيزهايست اگر هنگامى كه خواستى بعمارت و آبياريش بپردازى اعتدال را رعايت كردى نه آنقدر آب دادى كه غرق شود و تبديل بيك باطلاق و يك پارچه لجن گردد و نه آن اندازه دريغ كردى كه تشنه و خشك بماند اين چنين زمينى هميشه آباد و معمور خواهد بود، حاصلش فراوان و بهرهاش پاكيزه است ولى اگر در باره آن غفلت شود تباه ميگردد و ديگر سبزهاى در آن نخواهد روئيد.
خواب
و اعلم ان النوم سلطان الدماغ و هو قوام الجسد و قوته فاذا اردت النوم فليكن اضطجاعك اولا على شقك الايمن ثم انقلب على الايسر و كذلك فقم من مضجعك على شقك الايمن كما بدأت به عند نومك.
بدان كه خواب بر دماغ مسلط مىشود و بدن را نيرو و استقامت مىبخشد پس وقتى كه اراده خواب كردى اول بر پهلوى راست دراز بكش آنگاه بطرف چپ برگردد همچنين هنگام برخاستن از طرف راست شروع كن چنان كه موقع خوابيدن از همان طرف آغاز كردى.
دماغ (مغز سر) مركز اعصاب است، تظاهرات حياتى بدن بوسيله اعصاب صورت مىگيرد يعنى حس و حركت كار آنها است.
در اينكه خواب چيست و چگونه پيدا مىشود و عمل مكانيكى آن چگونه صورت ميگيرد هميشه ميان دانشمندان اختلاف نظر وجود داشته اما عقيده به تخدير اعصاب و مغز از عقايد طب جديد و جزء كشفيات كنونى محسوب مىشود ولى چنان كه مىبينيد اين حقيقت را امام هشتم عليه السّلام بىپرده بيان فرموده است.
در هر حال خواب يك استراحت طبيعى و ضرورى است كه اعصاب را آرامش ميدهد و قوا را براى ساعات بعد ذخيره مىنمايد.
شب نشينى
و عود نفسك القعود من الليل ساعة خود را عادت بده كه پارهاى از شب را بنشينى.
عبارت فوق را بچند نحو مىشود معنى كرد:
1- در اولين ساعتى كه هوا تاريك مىشود در بستر خواب نرويد بلكه ساعتى را بيدار باشيد.
2- تا آخرين ساعت را نخوابيد بلكه يك ساعت زودتر بيدار شويد.
3- مقدارى از شب را كه در بستر خواب هستيد بنشينيد و تمام را دراز نكشيد.
4- ممكن است اشاره بساعة الليل (هنگام نماز شب و فضيلت آن) باشد.
احتمال دارد كه قعود بمعناى نشستن (معناى حقيقى) يا بيدار بودن (معناى مجازى) و يا بيدارى در حال قعود باشد و نيز ممكن است منظور نشستن بعد از غذاى شام باشد.
تمدد اعصاب بعد از غذا (دراز كشيدن بطرزى كه شرحش خواهد آمد) عمل بسيار مفيد و لازمى است اما نه آنقدر كه خوابمان ببرد زيرا در خواب توجه روح و اراده ما از ظاهر بدن كم شده منعطف بباطن ميگردد و در جاى خود ثابت شده كه بزرگترين مدافع ما در قبال ناراحتىها اراده است چيزى را كه نميخواهيم غدد بدن ما نسبت
بآن ترشحى نميكند و مزاج ما آن را نمىپذيرد. هنگام خواب كه اراده ما از ظاهر بدن منصرف شده بدن در قبال تصرف هوا بزرگترين مدافع خود را از دست داده و در صورتى كه شكم پر باشد تصرف هوا قوىتر و دنبالش زكام و سرماخوردگى پديد مىآيد.
اقا اقا اقا اقاقا اقاقاقاقاقاقاقاقاقاقاقا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااقا ااااااااااااااااااااااااا ااااایووووووووووووووووووو ووووووووووووووووون نظری حدیثی سوالی لنگه کفشی چیزی اگه دارن بگن دیگه این موضوع خاک گرفت!! :(((
دارم گرد گیریش میکنم!!!!!!! :))))))
خواب
و اعلم ان النوم سلطان الدماغ و هو قوام الجسد و قوته فاذا اردت النوم فليكن اضطجاعك اولا على شقك الايمن ثم انقلب على الايسر و كذلك فقم من مضجعك على شقك الايمن كما بدأت به عند نومك.
بدان كه خواب بر دماغ مسلط مىشود و بدن را نيرو و استقامت مىبخشد پس وقتى كه اراده خواب كردى اول بر پهلوى راست دراز بكش آنگاه بطرف چپ برگردد همچنين هنگام برخاستن از طرف راست شروع كن چنان كه موقع خوابيدن از همان طرف آغاز كردى.
دماغ (مغز سر) مركز اعصاب است
پيشگيرى از حبس البول
و من اراد ان لا يشتكى مثانته فلا يحبس البول و لو على ظهر دابته.
كسى كه ميخواهد از ناراحتى مثانه شكايت نكند بول خود را نگه ندارد و لو اينكه سوار اسب باشد.!!!!!!!!!
معده را سبك كنيد..
و ادخل الخلاء لحاجة الانسان و البث فيه بقدر ما تقضى حاجتك و لا تطل فيه فان ذلك يورث داء الفيل «1».
براى قضاى حاجت بجاى خلوت برو و بقدرى كه نيازت بر طرف شود، در آن تأمل كن. زياد در بيت الخلاء درنگ نكن چه مكث زياد در بيت الخلاء مورث داء الفيل مىشود.
تخليه مرتب روده در شبانه روز از شرائط مهم تندرستى است.
ای کاش ما به همه روایت ها عمل کنیم نه فقط بعضی ها که دلمون بخواد